0742-700.608 | 0745-398.039 | 0747-636.189
De vânzare apartament cu 3 camere în Tg Mureș - Semicentral
Zonă: Tîrgu-Mureș, Semicentral, B-dul 1 Decembrie 1918
Ref: A/1210_1
150000 EUR


Faluvégi Sándor
0747 636 189
Sunteți interesat de acest imobil?
Lăsați-ne un mesaj!
Dotări:
Centrală proprie
Termopane
Contorizat
Mobilat
Utilat
Cablu TV, Internet
Garaj
Descriere:

A/1210 Speed Imobiliare vă propune spre vânzare aceast imobil situat semicentral, Bld 1 Decembrie 1918, într-o zonă cu un confort deosebit, datorită amplasării în imediata apropiere de mijloace de transport în comun, magazine, piață, parc, bănci, farmacii.

Apartamentul este de tip vilă cu încăperi inalte, având suprafața de 100 mp, situat la etajul I din I al unei case din caramida, dotat cu centrală proprie, geamuri termopan, AC, camere video, alarma, videointerfon, renovat si izolat in totalitate in anul 2017, compusă din
1 sala mare de curs (transformata din 2 camere), 1 camera folosita ca si birou, 1 incapare folosita ca si receptie, unita cu o chicineta, 1 debara, 1 hol spatios, 1 balcon deschis, 1 baie, 1 garaj pt masina din caramida, 1 pivnita folosita ca si depozit de 16 mp, 1 boxa exterioara pt depozitare, pod de aprox. 40 mp.

Imobilul se poate transforma ușor într-un apartament de locuit cu 3 camere + bucatarie spațioasă, holul lung permițând acest lucru. Curtea interioara este bine delimitată, respectiv vă puteți bucura de confortul unui apartament combinat cu beneficiile unei case.
Imobilul se poate vinde complet mobilat și utilat, respectiv imediat ocupabil la prețul de 150.000 euro

 

Tip oferta:
Vânzări
Tip imobil:
Apartament 3 camere
Stare Imobil:
Amenajat
Suprafață:
100m2
Numărul camerelor:
4
Etajul:
1
Numărul băilor:
1
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
I
Agenţia SPEED Imobiliare Vă poate oferi profesionişti cu experienţa necesară care Vă vor susţine în atingerea scopului! Puteţi să ne scrieţi aici, sau să ne sunaţi direct la numerele de mobil: 0747-636.189, 0742-700,608 indiferent dacă doriţi să faceţi o ofertă, ori sunteţi în căutarea noului cămin, birou sau magazin.
Oricand ne-ar trece prin cap sa ne schimbam biroul sau locuinta proprie, Speed Imobiliare ar fi agentia la care ne-am indrepta. De ce? Pentru ca sunt foarte amabili, de incredere si iti rezolva problemele cat ai clipi.
Si catelul nostru considera ca este biroul ideal pentru noi :)

Multumim Speed Imobliare
Kadar Bernadett, www.wowwow.ro
Mulţumesc Speed Imobiliare pentru că aţi ţinut cont de sugestia mea ! Sunt plăcut surprinsă de faptul că am fost luată in seamă. Vă felicit pentru profesionalismul și respectul pe care îl arătat !
Carmen Stan
Am apelat la agentia SPEED IMOBILIARE, pentru a achizitiona un apartament cu 2 camere fiind foarte multumita de serviciile oferite. Voi reveni cu placere si incredere !!

Felmeri Zsuzsa
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inchiriez  spatiul intr-un timp scurt si eficient financiar. Mi-ati acordat toata atentia cuvenita. Am simtit ca m-ati ajutat si nu ati incercat sa finalizati o tranzactie pentru pur castigul dvs. Financiar.

Codarcea Marius
Am colaborat cu agentia imobiliara Speed - o firma foarte serioasa, prompta de  care am fost multumit. Sunt convins ca o colaborare viitoare imi va aduce multiple avantaje si recomand potentialilor clienti sa apeleze cu incredere la serviciile acestei companii imobiliare.

Pop Florin (fost coleg in imobiliare)
Am apelat si voi apela in continuare la serviciile Speed Imobiliare !
Imobilele noastre sunt inchiriate de Speed in timp util si la chiriasi responsabili !

Nagy Ede Lorand – administrator Colours Auto - www.coloursauto.ro
 
În judetul Mureș agenția Speed Imobiliare se ocupă de preluarea, administrarea, vânzarea imobilelor companiei noastre.

Florentina Enache – CBAR Management
Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Î?i mul?umim pentru vizita. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start