0742-700.608 | 0745-398.039 | 0747-636.189
0% comision la orice imobil cumparat
Știri imobiliare
Green Residence M + N
Speed Imobiliare - Green Residence Model de bloc M si N După succesul Parangului Smart Residence și Green Residence Bloc D și E, al treilea proiect vă propune un complex de 2 blocuri (în regim P+10) care însumează un total de ...
Imobiliare.ro: În ciuda pandemiei, statisticile arată că există, chiar și acum, un interes.
Deși evenimentele din plan social impun o stare de expectativă, cei aflați în căutarea unei case nu au dispărut, totuși, de pe fața pământului – este de așteptat ca, atunci când lucrurile se vor liniști, nevoia lor să se reactiveze. ...
Parangului Smart Residence
Speed Imobiliare - Parangului Smart Residence Va prezentam un concept modern al spatiului de locuit, cu o arhitectura noua si materiale premium, amplasat intr-unul dintre cele mai iubite cartiere din Targu-Mures. Am conceput un imobil cu regim Duplex, in ...
5 trenduri actuale pentru amenajarea bucătăriei tale!
Cerintele si posibilitatile! pentru aceasta incapere a casei se schimba in pas cu vremurile. Ca spatiu destinat prepararii mancarurilor, dar si socializarii intre membrii familiei in timpul meselor (dar nu numai), bucataria functioneaza, adesea, ca o adevarata inimă a casei. Acest fapt...
Agenţia SPEED Imobiliare Vă poate oferi profesionişti cu experienţa necesară care Vă vor susţine în atingerea scopului! Puteţi să ne scrieţi aici, sau să ne sunaţi direct la numerele de mobil: 0747-636.189, 0742-700,608 indiferent dacă doriţi să faceţi o ofertă, ori sunteţi în căutarea noului cămin, birou sau magazin.
Oricand ne-ar trece prin cap sa ne schimbam biroul sau locuinta proprie, Speed Imobiliare ar fi agentia la care ne-am indrepta. De ce? Pentru ca sunt foarte amabili, de incredere si iti rezolva problemele cat ai clipi.
Si catelul nostru considera ca este biroul ideal pentru noi :)

Multumim Speed Imobliare
Kadar Bernadett, www.wowwow.ro
Mulţumesc Speed Imobiliare pentru că aţi ţinut cont de sugestia mea ! Sunt plăcut surprinsă de faptul că am fost luată in seamă. Vă felicit pentru profesionalismul și respectul pe care îl arătat !
Carmen Stan
Am apelat la agentia SPEED IMOBILIARE, pentru a achizitiona un apartament cu 2 camere fiind foarte multumita de serviciile oferite. Voi reveni cu placere si incredere !!

Felmeri Zsuzsa
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inchiriez  spatiul intr-un timp scurt si eficient financiar. Mi-ati acordat toata atentia cuvenita. Am simtit ca m-ati ajutat si nu ati incercat sa finalizati o tranzactie pentru pur castigul dvs. Financiar.

Codarcea Marius
Am colaborat cu agentia imobiliara Speed - o firma foarte serioasa, prompta de  care am fost multumit. Sunt convins ca o colaborare viitoare imi va aduce multiple avantaje si recomand potentialilor clienti sa apeleze cu incredere la serviciile acestei companii imobiliare.

Pop Florin (fost coleg in imobiliare)
Am apelat si voi apela in continuare la serviciile Speed Imobiliare !
Imobilele noastre sunt inchiriate de Speed in timp util si la chiriasi responsabili !

Nagy Ede Lorand – administrator Colours Auto - www.coloursauto.ro
 
În judetul Mureș agenția Speed Imobiliare se ocupă de preluarea, administrarea, vânzarea imobilelor companiei noastre.

Florentina Enache – CBAR Management
Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Î?i mul?umim pentru vizita. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start