0742-700.608 | 0745-398.039 | 0747-636.189
De vânzare apartament cu 1 cameră în Tg Mureș - Tudor
Zonă: Tîrgu-Mureș, Tudor, Concept 9, Shopping City
Ref: A/1251
80115 EUR


Faluvégi Sándor
0747 636 189
Sunteți interesat de acest imobil?
Lăsați-ne un mesaj!
Dotări:
Centrală
Termopan
Descriere:
 A/1251 Speed Imobiliare vă propune achiziția unui apartament în noul proiect imobiliar CONCEPT 9, exclusiv prin Speed Imobiliare Tg. Mures, dezvoltat de catre Profitec in imediata vecinatate a Shopping City Targu Mures.
Concept 9 este un ansamblu rezidential care se adreseaza 9 tuturor, cu o arhitectura avangardista care ofera o imagine 9, ce aduce orasul Targu Mures printre orasele cu o dezvoltare imobiliara la nivelul anului 2021. Situat la 9 minute de centrul orasului si aproape de liziera padurii, sau de noul parc al cartierului "Tudor", acesta va ofera locuinte moderne, luminoase, care au suprafete generoase si inaltimea interioara de 270 cm, iar la penthouse 300 cm. Construit cu cele mai noi materiale si echipamente tehnice, ansamblul va ofera apartamente eficiente din punct de vedere energetic, proiectate conform cerintelor unei case inteligente

Proiectul este realizat pe o suprafață de 20.092 m2, dintre care peste 6.000 m2 sunt spatiile verzi si de recreere. CONCEPT 9 va ofera spre vanzare studiouri si apartamente noi cu 1, 2, 3, si 5 camere, precum si apartamente duplex sau penthouse.

Apartament cu 1 cameră, STUDIO: - 80.115  Euro+TVA de 5%
Loc de parcare exterior: 5000 EUro+TVA de 19%
Loc de parcare subteran: 15.600 Euro+TVA 19%


Tip oferta:
Vânzări
Tip imobil:
Apartament 1 cameră
Stare Imobil:
Construcție nouă
Suprafață:
53.41m2
Numărul camerelor:
1
Etajul:
I-8
Numărul băilor:
1
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
I lux
Agenţia SPEED Imobiliare Vă poate oferi profesionişti cu experienţa necesară care Vă vor susţine în atingerea scopului! Puteţi să ne scrieţi aici, sau să ne sunaţi direct la numerele de mobil: 0747-636.189, 0742-700,608 indiferent dacă doriţi să faceţi o ofertă, ori sunteţi în căutarea noului cămin, birou sau magazin.
Oricand ne-ar trece prin cap sa ne schimbam biroul sau locuinta proprie, Speed Imobiliare ar fi agentia la care ne-am indrepta. De ce? Pentru ca sunt foarte amabili, de incredere si iti rezolva problemele cat ai clipi.
Si catelul nostru considera ca este biroul ideal pentru noi :)

Multumim Speed Imobliare
Kadar Bernadett, www.wowwow.ro
Mulţumesc Speed Imobiliare pentru că aţi ţinut cont de sugestia mea ! Sunt plăcut surprinsă de faptul că am fost luată in seamă. Vă felicit pentru profesionalismul și respectul pe care îl arătat !
Carmen Stan
Am apelat la agentia SPEED IMOBILIARE, pentru a achizitiona un apartament cu 2 camere fiind foarte multumita de serviciile oferite. Voi reveni cu placere si incredere !!

Felmeri Zsuzsa
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inchiriez  spatiul intr-un timp scurt si eficient financiar. Mi-ati acordat toata atentia cuvenita. Am simtit ca m-ati ajutat si nu ati incercat sa finalizati o tranzactie pentru pur castigul dvs. Financiar.

Codarcea Marius
Am colaborat cu agentia imobiliara Speed - o firma foarte serioasa, prompta de  care am fost multumit. Sunt convins ca o colaborare viitoare imi va aduce multiple avantaje si recomand potentialilor clienti sa apeleze cu incredere la serviciile acestei companii imobiliare.

Pop Florin (fost coleg in imobiliare)
Am apelat si voi apela in continuare la serviciile Speed Imobiliare !
Imobilele noastre sunt inchiriate de Speed in timp util si la chiriasi responsabili !

Nagy Ede Lorand – administrator Colours Auto - www.coloursauto.ro
 
În judetul Mureș agenția Speed Imobiliare se ocupă de preluarea, administrarea, vânzarea imobilelor companiei noastre.

Florentina Enache – CBAR Management
Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Î?i mul?umim pentru vizita. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start